Primul OUTLET de oferte din Romania. Descopera ofertele exclusive din zona premium a platformei Wines of Romania!

OUTLET
Wines Of Romania
Outletul de vinuri este o zona premium a platformei WoR care aduce vinul romanesc mai aproape de iubitorii sai. Aboneaza-te pentru a obtine acces la peste 500 de vinuri de la crame consacrate, cu preturi reduse intre 20 si 50%! Achiziția vinurilor se face direct din magazinele online ale producatorilor sau ale distribuitorilor, prin intermediul cupoanelor furnizate de WinesOfRomania.

In Wines Of Romania OUTLET vei gasi:

PRIMUL OUTLET DE OFERTE DIN ROMANIA

Vinuri premium la preturi de entry level!

1
Informatii
1
Substituent
ACCES OUTLET × 1
5.00lei
x

Sub-total 5.00lei
Total 5.00lei

CUMPARA
Cantitate
Preț
ACCES OUTLET x1
1
5.00lei

Informatii plata

Toate tranzacțiile sunt securizate și criptate. Informațiile cardului de credit nu sunt niciodată stocate pe serverele noastre.

  • Plateste in siguranta cu cardul

Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest site web și pentru alte scopuri descrise în termeni și condiții.

CUM FUNCTIONEAZA ZONA DE „OUTLET”?

Cuponul listat în outletul WinesOfRomania (WOR) reprezintă reducerea pe care producătorul, distribuitorul sau magazinul de vinuri online o oferă EXCLUSIV utilizatorilor platformei noastre. Aceste reduceri sau pachete de vinuri sunt create special pentru dumneavoastră.

Accesul la zona de OUTLET se face exclusiv pe bază de abonament. Pentru a deveni membru WOR, este necesar să îți creezi un cont de client / utilizator și să achiți o taxă lunară în echivalentul 5 Lei. Înainte de a urma pașii pentru crearea contului de client te rugăm să citești Termenii și Condițiile site-ului nostru, precum și condițiile de utilizare Outlet.

După crearea contului vei putea accesa zona rezervată membrilor, unde sunt prezentate reducerile, vinurile și magazinele de unde acestea pot fi cumpărate pe baza cupoanelor WOR. Selectezi produsul dorit și printr-un simplu click poți vizualiza codul de reducere. Pentru a cumpăra produsul este necesar să apeși butonulcumpără acum”, iar noi te vom redirecționa spre magazinul vânzătorului.

O dată ajuns în magazinul de vinuri unde se regăsește produsul, vei urma pașii de achiziție indicați de vânzător (selectezi produsul, vizualizezi coșul, introduci cuponul de reducere, datele de livrare, modalitatea de plată și finalizezi comanda).

  • CUPONUL nu poate fi cumulat cu alte oferte prezentate pe site-ul magazinului 
  • CUPONUL poate fi folosit doar în magazinele indicate în descriere 

CUM FUNCȚIONEAZĂ „VITRINA CU OFERTE”?

Produsele nu pot fi achiziționate direct din Outletul Wines Of Romania, ci doar de la inițiatorii ofertelor.

Produsele pot fi achizitionate atat ON-Line, cat si din magazinele fizice mentionate in oferta din OUTLET.

In aceasta zona sunt prezentate toate reducerile existente in magazine. Accesarea acestor oferte se face fara cupon de reducere. Reducerile prezente aici nu sunt promovate prin alte mijloace, fiind publicate de producator sau de magazinele de specialitate in EXCLUSIVITATE pe platforma Wines of Romania.

Rezervă-ți accesul la ofertele din primul outlet dedicat vinurilor romanesti
Outlet Wines of Romania
Logo
Shopping cart